Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Regio Gelderland

Regio Gelderland

Vraagprijs € 450.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

In het gezellige stadscentrum van Nijmegen bevindt zich deze tussenwoning. De woning bestaat uit 3 aparte woonruimtes die verhuurd worden. Er is een kamerverhuurvergunning aanwezig.

De locatie biedt veel voorzieningen van het stadscentrum op loopafstand. Winkels, het NS-treinstation, horeca en uitgaansgelegenheden. Tevens is er een snelle-bus en fiets verbinding naar het Radboud...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Belegging Totale oppervlakte 118 m²
Lees meer

Omschrijving

In het gezellige stadscentrum van Nijmegen bevindt zich deze tussenwoning. De woning bestaat uit 3 aparte woonruimtes die verhuurd worden. Er is een kamerverhuurvergunning aanwezig.

De locatie biedt veel voorzieningen van het stadscentrum op loopafstand. Winkels, het NS-treinstation, horeca en uitgaansgelegenheden. Tevens is er een snelle-bus en fiets verbinding naar het Radboud Ziekenhuis, de universiteit en de hogeschool. De uitvalswegen N325 en de A15 zijn daarnaast ook gemakkelijk te bereiken.

Bouwjaar: 1886
Woonoppervlakte: 108 m²
Overig inpandige ruimte: 10 m²
Inhoud: 430 m³
Perceeloppervlakte: 51 m²

INDELING:
Begane grond: entree, meterkast, woonkamer van ca. 14 m² die toegang biedt tot de kelder van ca. 9 m², dichte keuken in rechte opstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur (koelkast, gaskookplaat, RVS afzuigkap), een losse magnetron, witgoedaansluitingen en toegang tot het terras met kleine berging, hal, eenvoudige badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet, één slaapkamer van ca. 6m².

Eerste verdieping: entree, lichte woonkamer met inbouwkasten, half open keuken in rechte opstelling voorzien van inbouw gaskookplaat, inbouw afzuigkap, enkele spoelbak en losse koelkast, één slaapkamer voorzien van schuifdeuren die toegang biedt tot de trapkast met witgoedaansluitingen, het aparte toilet, en de eenvoudige badkamer met douche en wastafel.

Tweede verdieping: ruime overloop met witgoedaansluitingen en cv-ketel, eenvoudig keukenblok in rechte opstelling voorzien van enkele spoelbak en losse koelkast, eenvoudige badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet, woonkamer (ca. 8 m²) met dakraam, één slaapkamer tevens met dakraam.

BIJZONDERHEDEN:
- Wordt in verhuurde staat verkocht;
- De totale kale huur opbrengst per maand bedraagt € 2.080,-
- Verhuur met gemeentelijke vergunning;
- De woning is een beschermd stads-dorpsgezicht;
- Het bestaat uit 3 aparte woonruimtes;
- Midden in het centrum van Nijmegen gelegen;
- Definitief energielabel F.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 450.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1886 Oppervlakte en inhoud Perceeloppervlakte 51 m² Indeling Soort Object Belegging Totale oppervlakte 118 m² Energie Energieklasse F Energie einddatum 03-08-2028 Diversen Woonruimte Woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Belegging
Beleggingstype
woonruimte
Regio
Gelderland
Woonruimtetype
Woonhuis
Aantal zelfstandige verhuurbare eenheden
1
Oppervlakte
118 m²
Aantal huurders
3
Bruto aanvangsrendement
5.55%

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring